CatàlegsQué és el que la biblioteca t’ofereix?

A la Biblioteca trobaràs diverses formes de cercar informació segons els teus interessos i les teves necessitats.

Catàleg Bibliogràfic. Aquí hi trobaràs les referències bibliogràfiques de que disposa el fons de la Biblioteca.  Busca les referències que t’interessen, anota’t la signatura topogràfica i busca’l a l’estanteria o demana-ho al bibliotecari. Per buscar les referències que et poden interessar pot crecar el document per títol, per autor, per matèria,… Si no disposes d’una referència concreta o busques un tema molt general et recomanem fer una cerca tipus “Google”: escriu directament al buscador del catàleg el què estàs buscant i destria entre els resultats!

National Library Symbol (JPG) (large)

Repositori digital.  Aquí hi trobaràs els fons digitalitzats i lliure accés de la Biblioteca. Com que és un recurs relativament nou, els fons dels que disposa són limitats. Però treballarem per anar ampliant-los. Els fons en aquest catàleg és presenten organitzats en col·leccions. Per fer les vostres cerques podeu buscar per autor, títol, any de publicació, matèria o per cerca tipus “Google”.

LibrarySymbolLaptop-YBlue

Consultes al bibliotecari. No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per a resoldre qualsevol dubte que pogueu tenir a l’hora de buscar o consultar els fons de la Biblioteca

prova3